Перилни препарати Frosch

Перилни препарати и омекотители

Грижа за дрехите със силата на природата

Искате да се чувствате добре в кожата си. Това изисква правилен препарат за пране, който почиства дрехите ви и ги прави меки. Иновативен, с балансирана формула, и който предлага почистване със защита за околната среда и вашата кожа. Какво прави нашите препарати за пране толкова специални? Те са нежни към кожа, без микропластмаса, на растителна основа и формулите са веган.
От перилни препарати, през препарати за петна до хипоалергенни омекотители, ние даваме всичко от себе си за прането, в което се чувствате добре.
Препаратите са на базата на алое вера, нар, домашен сапун и активна сода

Перилни препарати Frosch

Течните препарати за пране

Течните перилни препарати, ефективно премахват всички мръсотии от дрехите. Благодарение на нежната си формула, направена на базата на внимателно подбрани естествени съставки, не уврежда нишките на дрехите при пране. Дерматологично тествани. Препаратите са на базата на алое вера, нар, домашен сапун и активна сода.
✓ Бутилки от 1,5 л.

веган перилен веган
без микропластмасибез микропластмаси
100% рециклируеми опаковки100% рециклируеми опаковки

Frosch Омекотители

омекотител за дрехи с аромат на лавандула

Омекотителите за дрехи, благодарение на своята формула отпуска влакната, без да ги уврежда. Не са добавяни силни и изкуствени парфюми, не предизвиква алергични кожни реакции и оставя прането приятно меко. Аромати на памучно цвете, бадемово мляко, алое вера, лавандула.
✓ Бутилки от 750 мл.

веган съдържание на омекотителявеган
съдържание без микропластмасибез микропластмаси
опаковка за рециклиране100% рециклируеми опаковки

Препарати за премахване на петна

премахване на упоритите петна от грим, кръв, мазнини, храни

Препаратите против петна ефективно и бързо премахват упоритите петна от грим, кръв, мазнини, храни. Формулите са базирани на домашен сапун и лимон.
✓ 75 мл. апликатори и 500 мл. спрей.

веганвеган
без микропластмасибез микропластмаси
Европейско отглеждани културиот Европейско отглеждани култури