frosch България
emsal
erdall
rorax

Werner & Mertz Group Company

Създадена преди повече от 150 години в Майнц, Werner & Mertz се е утвърдила като иновативна компания на европейския пазар с марките си Erdal, Frosch, Emsal и Rorax.
Винаги сме се чувствали ангажирани с принципите на екологичния и устойчив бизнес подход. Устойчивостта не е прищявка или модна дума за нас, това е традиция, която във фирмата практикуваме всеки ден.
Гордеем се с високата лоялност на нашите служители, чийто среден стаж в компанията е над 16 години. Силата на Werner & Mertz идва от факта, че нашите служители се идентифицират с философията, ангажираността и продуктите на компанията.
През 1953г. в Халайн, близо до Залцбург, е основана нашата втора фабрика.

С течение на времето австрийският клон на Werner & Mertz нарасна до около 160 служители и вече носи отговорността за продажбите в съседните страни на югоизток.
От 2011 г. продуктите на Werner & Mertz за дома и тези за професионална употреба са достъпни не само в Европа, но също така и в Япония, където затвърждават позициите си. Вече около половината от всички потребители там разпознават нашата марка Frosch.
Силните марки, висококвалифицираните и мотивирани служители и устойчивата ориентация на цялата компания, подсигуряват бъдещето на Werner & Mertz по пътя към превръщането и в пазарен и иновативен лидер в Европа.

Frosch демострира, че рециклирането на пластмаса е разумно

ДОБРЕ ДОШЛИ В ИНИЦИАТИВАТА НА FROSCH

С инициативата си Frosch демострира, че рециклирането на пластмаса е разумно, възможно и необходимо.

жаба Фрош чисти морета